In verband met het coronavirus volgt SamenZwolle de richtlijnen van het RIVM. Daarom zijn nu niet alle activiteiten beschikbaar. Kijk op de activiteitenpagina wat er op dit moment allemaal te doen is in Zwolle! lees meer

SamenKids

Op SamenKids vind je activiteiten, oproepjes en aanbod voor Zwolse kinderen en/of ouders. Er is van alles om samen met je kind te ondernemen of waar je kind aan mee kan doen. Ook is SamenKids de plek om zelf iets te plaatsen. Dus zoek je hulp, is er iets leuks te doen in je buurt of kom je graag in contact met andere ouders en hun kinderen? Maak een account aan en plaats een oproep of activiteit. Want in Zwolle regelen we het samen!

SamenKids

Waar vraag en aanbod samen komt

Dé plek waar hulpvragen voor kinderen en de hulp van buurtbewoners, studenten en vrijwilligers bij elkaar komen. Dus heb je een vraag, heb je hulp nodig of wil je samen met ouders bij jou uit de buurt iets ondernemen?

Bekijk hier de oproepen

Oproepen gericht op kids

Er zijn op dit moment geen oproepen

Plaats een oproep

Zes superleuke buitenspeeltips voor het najaar

Het is herfst! De hoogste tijd om lekker naar buiten te gaan. Dat is gezellig én gezond. Dus pak je jas, gooi die voordeur open, snuif de humuslucht op en trek erop uit. Klik op de button hieronder en ontdek zes activiteiten die geweldig zijn om samen te doen.

Buitenspeeltips

Activiteiten voor de kleintjes tot 4 jaar

Er zijn op dit moment geen activiteiten

Plaats een activiteit

Activiteiten voor de kids van 4 - 12 jaar

Er zijn op dit moment geen activiteiten

Plaats een activiteit

Activiteiten voor ouders

Er zijn op dit moment geen activiteiten

Plaats een activiteit

Heb jij al een account?

SamenKids is dé plek waar hulpvragen en activiteiten voor kinderen samenkomen. Met hulp van studenten en vrijwilligers zorgen wij ervoor dat kinderen uit Zwolle op een leuke, laagdrempelige manier hulp krijgen! Maak een account aan en plaats zelf een oproep of activiteit.

Maak hier jouw account aan

Kom in contact met andere ouders

Er zijn op dit moment geen oproepen

Plaats een oproep

Samenkids

SamenKids is onderdeel van SamenZwolle. Hier vind je activiteiten en oproepen voor Zwolse kinderen en/of ouders. Ook kom je via SamenKids makkelijk in contact met andere ouders en hun kinderen in jouw buurt.

Aanmelden nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het laatste SamenZwolle nieuws.

Meld je aan!