SamenOuderen

Er is iedere dag iets leuks te doen in Zwolle. Van sport en spel tot groen en theater. Wilt u ergens heen, maar heeft u geen vervoer? Neem contact met ons op. We denken graag met u mee en gaan samen op zoek naar een oplossing.

SamenOuderen
“Dat ik wat ouder ben, wil niet zeggen dat ik niet meer actief kan zijn. Met het overzicht op SamenZwolle ontdek ik iedere week nieuwe activiteiten in onze mooie stad.”
Ik heb nu iedere dag iets om naar uit te kijken!

In Zwolle is altijd iets te doen

Wilt u nieuwe mensen leren kennen, fitter worden of graag naar het theater? In Zwolle is altijd iets te doen. Samen met alle organisaties uit de stad hebben wij een mooi activiteitenoverzicht voor u gemaakt. Hier ziet u in één oogopslag wat u die dag, week of maand kunt ondernemen. Bekijk de activiteiten, laat u inspireren door alle leuke dingen in onze mooie stad en vul uw agenda. Zo heeft u altijd een dag om naar uit te kijken!

Meer informatie

Koffieschenken

Koffieschenken Zwolle is de leukste en meest laagdrempelige manier om met een paar uur van jouw tijd iets goeds te doen voor eenzame ouderen. Een moment om naar uit te kijken!

Meer informatie

Wat gaat u doen vandaag?

activiteit
di. 22 okt. 14:30 - 16:00

Rummikub - Driezorg locatie Arcadia

Dieze/Diezerpoort

activiteit
di. 22 okt. 13:30 - 15:00

Kom klaverjassen!

Aa-landen

activiteit
di. 22 okt. 14:00 - 16:30

Scrabble

Zwolle-Zuid(Ittersum/Schelle)

activiteit
di. 22 okt. 09:30 - 13:00

Buurtkamer Zwolle Zuid

Zwolle-Zuid(Ittersum/Schelle)

activiteit
di. 22 okt. 14:30 - 16:00

Spelletjes middag - Driezorg locatie De Kievitsbloem

Zwolle-Zuid(Ittersum/Schelle)

Heb je zelf een activiteit die je onder de aandacht wilt brengen?

Plaats een activiteit

Bekijk het zomeraanbod

Vind een organisatie die bij jou past

Op zoek naar een organisatie? Wij helpen je graag vinden! Met onze sociale kaart heb je binnen een paar klikken een handig overzicht van Zwolse organisaties. Selecteer de juiste filters, maak gebruik van handige zoektermen en kom in contact met een passende organisatie.

Ga naar de sociale kaart

Wij denken graag met u mee!

Weet u niet goed wat bij u past? Wilt u graag dat we even met u meedenken over een leuke dagbesteding? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.


    Contactgegevens van verwijzer


            Informatie over aanvrager