In verband met het coronavirus volgt SamenZwolle de richtlijnen van het RIVM. Daarom zijn nu niet alle activiteiten beschikbaar. Kijk op de activiteitenpagina wat er op dit moment allemaal te doen is in Zwolle! lees meer

Stel direct je vraag

Op SamenZwolle vind je alles dat we binnen Zwolle voor en met elkaar doen. Je leest hier de oproepjes van mensen die ergens hulp bij vragen of aanbieden, of een maatje zoeken of willen worden. Daarnaast ontdek je hier vele activiteiten in jouw buurt, alle vrijwilligersvacatures en de organisaties die deze functies beschikbaar hebben of meewerken aan activiteiten en maatjesprojecten. Je doorzoekt de database eenvoudig op bijvoorbeeld een trefwoord of op de naam van jouw wijk. Pak er een kop koffie of thee bij en ontdek alles op je gemak. Heb je toch nog een vraag? Stel deze direct via het formulier hieronder.

Stel direct je vraag

Vragen? Wij helpen je graag!

Heb je een vraag? Stel hem gerust. Staat er een * bij een invulveld, dan moet je die sowieso invullen. Nadat wij je formulier hebben ontvangen, nemen we contact met je op. Wij beantwoorden dan jouw vraag en helpen je verder. Wil je hulp bij het invullen? Bel ons dan op: (038) 750 8387.


  Jouw contactgegevens

  Wanneer je dit formulier invult voor iemand anders, gaan we ervan uit dat de deelnemer daarvan op de hoogte is.


      Informatie over persoon die je wilt aanmelden

                      Vind een organisatie die bij jou past

                      Op zoek naar een organisatie? Wij helpen je graag vinden! Met onze sociale kaart heb je binnen een paar klikken een handig overzicht van Zwolse organisaties, gefilterd op jouw zoektermen.

                      Ga naar de sociale kaart

                      Aanmelden nieuwsbrief!

                      Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het laatste SamenZwolle nieuws.

                      Meld je aan!