In verband met het coronavirus volgt SamenZwolle de richtlijnen van het RIVM. Daarom zijn nu niet alle activiteiten beschikbaar. Gelukkig mogen er bepaalde dingen wél weer! Kijk op onze coronahulp pagina en activiteitenpagina voor alle (zwolse) hulp initiatieven en binnen-en online activiteiten! lees meer

SamenZwollenaren

... zijn Zwollenaren die zich actief in willen zetten voor onze stad. Bijvoorbeeld door klussen op te pakken of een nieuwe Zwollenaar wegwijs te maken in onze mooie stad.

SamenZwollenaren

Hoe werkt het?

We hebben een appgroep waar alle SamenZwollenaren lid van zijn. We sturen ongeveer één keer per week een vraag over de app en iedereen mag dan zelf weten of hij/zij er op reageert. Je kunt reageren als individu, maar je kunt een oproep ook oppakken met meerdere SamenZwollenaren. Reageren is geheel vrijblijvend; je kiest zelf welke oproep je op wilt pakken. Maar reageren betekent natuurlijk ook uitvoeren. En loop je ergens tegen aan bij het uitvoeren? Denk je dat iemand meer ondersteuning nodig heeft? Of voelt het niet helemaal prettig? Dan staan wij uiteraard voor je klaar!

Meld je aan!

En? Zit er een SamenZwollenaar in jou? Super! Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om kennis te maken.

        Aanmelden nieuwsbrief!

        Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het laatste SamenZwolle nieuws.

        Meld je aan!