Contact Inloggen
Oproep plaatsen? Ontdek hoe eenvoudig dit gaat! lees meer
organisatie

Icare Thuisbegeleiding

Wijk

Aa-landen, Assendorp, Berkum, Binnenstad, Dieze/Diezerpoort, Harculo/Hoog-Zuthem/Windesheim, Herfte/Wijthmen, Holtenbroek, Veerallee, Kamperpoort, Langenholte/Brinkhoek/Haerst, Spoolde/Voorst A, Stadshagen, Westenholte, Wipstrik, Zwolle-Zuid(Ittersum/Schelle), Stedelijk, Buiten Zwolle, Hanzeland

Locatie

Locatie van Icare

Onderwerpen

Welzijn & Zorg
Kind & Opvoeding

Doelgroep

Alle leeftijden

Bezoek onze website

Over Icare Thuisbegeleiding

Icare Thuisbegeleiding biedt laagdrempelige en praktische begeleiding bij cliënten thuis op het gebied van psychische/psychiatrische problematiek en/of sociale kwetsbaarheid, cliënten met bijvoorbeeld een diagnose/ kenmerken van depressiviteit, autisme, ADHD, dementie, LVB-problematiek, moeite met structureren, plannen, toewerken naar een dagbesteding. Daarnaast bieden wij praktische opvoedondersteuning aan gezinnen. Icare Thuisbegeleiding is actief op de Veluwe, Flevoland, Drenthe en Overijssel.

Wij werken volgens de methode waarvan bekend is dat deze resultaat heeft: het Systeem- en Oplossingsgericht werken. Bij opvoedvragen kan daarnaast Video Home Training worden ingezet als instrument om inzicht te krijgen. We kunnen vrijwel direct starten met begeleiding op basis van subsidie. Bij individuele begeleiding aan volwassenen wordt na een periode van uiterlijk zes maanden een Wmo-indicatie aangevraagd/ ingezet. Als het gaat om opvoedondersteuning, dan is hier geen indicatie voor nodig en blijven wij werken op basis van subsidie. Buiten subsidies en Wmo-indicatie is begeleiding ook mogelijk vanuit de Jeugdwet en de Wlz.

Wilt u meer weten over ons product? Of meer informatie wat Icare Thuisbegeleiding kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contactgegevens

Adres:
Blankenstein 550
7943 PA Meppel

Website:
http://www.icaretbg.nl

E-mail:
info@icaretbg.nl

Foto's

Icare Thuisbegeleiding

Vrijwilligersvacatures van Icare Thuisbegeleiding

Er zijn op dit moment geen vrijwilligerswerk-vacatures

Plaats een vacature

Activiteiten van Icare Thuisbegeleiding

Er zijn op dit moment geen activiteiten

Plaats een activiteit

Aanmelden nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het laatste SamenZwolle nieuws.

Meld je aan!