organisatie

50|50 Workcenter - Leger des Heils Dijkstraat

Bezoek onze website
  • Binnenstad
Bar & Keuken
Bar & Keuken
Welzijn & Zorg
Welzijn & Zorg

Over 50|50 Workcenter - Leger des Heils Dijkstraat

Aan de rand van het centrum van Zwolle vindt u het 50|50 Workcenter waar deelnemers van het Leger des Heils werken aan hun toekomst, door middel van re-integratie en arbeidstrajecten.

We zoeken hierbij de samenwerking met externe partijen om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt perspectief te bieden op een (betaalde) baan. Daarnaast biedt het 50|50 Workcenter ook werkervaringsplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die geen zorg ontvangen via het Leger des Heils.

50|50 Workcenter Zwolle is onderdeel van Leger des Heils W&G Overijssel, één van de twaalf werkeenheden van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg, kortweg W&G genaamd. W&G richt zich op het verlenen van zorg, hulp en/of begeleiding aan de meest kwetsbaren in de samenleving. Onze aanpak is gericht op het herstel van het gewone leven.

Het Workcenter heeft verschillende afdelingen waaronder Store (de winkel voor tweedehands kleding en zelfgemaakte producten), Food (de brasserie), Wood (de houtafdeling), Art (de kunstafdeling) en Conference (de vergaderlocaties). De afdelingen van het Workcenter vervaardigen een breed scala aan producten en diensten, die tegen een aantrekkelijke prijs worden verkocht in het Workcenter. Ons onderscheidend vermogen? De verhalen achter de producten en diensten. Lees hier alles over het aanbod in Zwolle en deel mee in een kans!

Deel mee in een kans

Samen geloven wij in kansen.

Iedereen verdient een kans,

ook een tweede kans.

Laat je inspireren en vind mooie producten en diensten met een eigen verhaal, gemaakt door mensen die hier werken aan hun comeback op de arbeidsmarkt.

Contactgegevens

Adres:
Dijkstraat 6
8011 XS Zwolle

Telefoon:
088 065 22 40

Website:
http://www.5050workcenterzwolle.nl

E-mail:
5050Zwolle@legerdesheils.nl

Locatie

Foto's

50|50 Workcenter - Leger des Heils Dijkstraat

Vrijwilligersvacatures van 50|50 Workcenter - Leger des Heils Dijkstraat

Er zijn op dit moment geen vrijwilligerswerk-vacatures

Plaats een vacature

Activiteiten van 50|50 Workcenter - Leger des Heils Dijkstraat

Er zijn op dit moment geen activiteiten

Plaats een activiteit

Aanmelden nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het laatste SamenZwolle nieuws.

Meld je aan!