In verband met het coronavirus volgt SamenZwolle de richtlijnen van het RIVM. Daarom zijn nu niet alle activiteiten beschikbaar. Gelukkig mogen er bepaalde dingen wél weer! Kijk op onze coronahulp pagina en activiteitenpagina voor alle (zwolse) hulp initiatieven en binnen-en online activiteiten! lees meer

De Wensboom

December is een maand van gezelligheid, feestjes en familie. Een maand van cadeautjes en een moment om extra lief te zijn voor elkaar. Ken jij iemand die iets extra’s verdient? Kom op zaterdag 14 of zondag 15 december tussen 12.00 en 17.00 uur naar de wensboom van SamenZwolle in de Luttekestraat en doe een wens voor een dierbare!

De Wensboom

Ik wens jou...

Heb jij iemand in jouw omgeving die wel iets extra's kan gebruiken? Die een grote droom heeft of die je om een andere reden iets liefs toewenst? Grappige wensen, liefdevolle wensen, emotionele wensen, onbaatzuchtige wensen: ze mogen allemaal in onze mooie Wensboom.

Krijgt je moeder bijvoorbeeld nooit een kerstpakket of wil je beste vriend graag een voetbal met alle handtekeningen van PEC Zwolle? Is jouw zus dol op bloemen of is jouw buurvrouw gek op taartjes? Kom langs en doe een wens voor een ander!

Ons doel: zoveel mogelijk wensen laten uitkomen. Want in Zwolle regelen we het samen!

Wens voor mijn zus

'Ik wens voor mijn zus een kerstpakket. Ze is jaren geleden arbeidsongeschikt verklaard en krijgt nu nooit meer een kerstpakket, terwijl ze dat zo leuk vond'

Aanmelden nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het laatste SamenZwolle nieuws.

Meld je aan!