In verband met het coronavirus volgt SamenZwolle de richtlijnen van het RIVM. Daarom zijn nu niet alle activiteiten beschikbaar. Kijk op de activiteitenpagina wat er op dit moment allemaal te doen is in Zwolle! lees meer

SamenOuderen

Wist u dat u iedere dag iets leuks kunt doen in Zwolle? Van sport en spel tot groen en theater. Wilt u ergens heen, maar heeft u geen vervoer? We denken graag met u mee en gaan samen op zoek naar een oplossing.

SamenOuderen

SamenOuderen Kletslijn

De maatregelen rondom het Coronavirus kunnen ertoe leiden dat u minder bezoek krijgt. Als de bezoekjes van familie wegvallen, wordt het wel erg stil in huis. Wist u dat u dat u kunt bellen naar de SamenOuderen Kletslijn? U kunt een vraag stellen, maar ook bellen als u uw verhaal wilt delen of behoefte hebt aan een gezellig praatje. Even de stem horen van een ander geeft vaak alweer wat plezier om de dag door te komen. De kletslijn is van maandag tot vrijdag te bereiken op 088 - 201 12 50 van 09.00 – 17.00 uur. Vrijwillige kletsmajoors zitten voor u klaar met een luisterend oor.

“Dat ik wat ouder ben, wil niet zeggen dat ik niet meer actief kan zijn. Met het overzicht op SamenZwolle ontdek ik iedere week nieuwe activiteiten in onze mooie stad.”
Ik heb nu iedere dag iets om naar uit te kijken!

In Zwolle is altijd iets te doen

Wilt u nieuwe mensen leren kennen, fitter worden of graag naar het theater? In Zwolle is altijd iets te doen. Samen met alle organisaties uit de stad hebben wij een mooi activiteitenoverzicht voor u gemaakt. Hier ziet u in één oogopslag wat u die dag, week of maand kunt ondernemen. Bekijk de activiteiten, laat u inspireren door alle leuke dingen in onze mooie stad en vul uw agenda. Zo heeft u altijd een dag om naar uit te kijken!

Zoekt u hulp voor een oudere?

Speciaal voor professionals die werken met ouderen hebben we een Activiteitenflyer ontwikkeld, vol met coronaproof activiteiten voor ouderen. Daarnaast kunt u de SamenOuderen Antwoordkaart downloaden. Hierop kunt u samen met de oudere aangeven wat hij of zij graag zou willen doen. De kaart kan gratis naar ons worden verstuurd. Na ontvangst zullen wij contact met de oudere opnemen om te kijken wat bij hem of haar past. Zo creëren we voor iedereen een dag om naar uit te kijken!

Bekijk de Coronaproof Activiteitenfolder én SamenOuderen Antwoordkaart

Simone, activiteitenorganisator bij SamenZwolle

Vindt verbinden, versterken en waarde toevoegen de drie belangrijkste speerpunten in haar werk. Ze is er trots op hoe er in Zwolle door de verschillende organisaties wordt samengewerkt aan hetzelfde doel: mooie dagen voor Zwolse ouderen.

Meer weten over Simone? Lees gauw verder.

Wat gaat u doen vandaag?

activiteit
vr. 23 okt. 13:00 - 16:00

Buurtkamer CEM

Dieze/Diezerpoort

activiteit
vr. 23 okt. 10:00 - 12:00

Buurtkamer Zonnehuis

Stadshagen

activiteit
vr. 23 okt. 13:00 - 14:00

Oldstars Walking Football, donderdag 13.00-14.00, HTC/Be Quick '28

Aa-landen

activiteit
vr. 23 okt. 13:45 - 15:00

Sjoelen - Driezorg locatie Arcadia

Dieze/Diezerpoort

activiteit
vr. 23 okt. 09:30 - 13:00

Buurtkamer Zwolle Zuid

Zwolle-Zuid(Ittersum/Schelle)

Heb je zelf een activiteit die je onder de aandacht wilt brengen?

Plaats een activiteit

Lees het verhaal van Coby

“Durf te vragen aan iemand in je omgeving of af te stappen naar een van de wijkcentrums. Zij kunnen je wijs maken ook op het gebied van sport, zang, etc. Probeer iets te ondernemen, voordat u eenzaam wordt.” Coby

Lees hier

Wij denken graag met u mee!

Weet u niet goed wat bij u past? Wilt u graag dat we even met u meedenken over een leuke dagbesteding? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.


  Contactgegevens van verwijzer

  Wanneer je dit formulier invult voor iemand anders, gaan we ervan uit dat de deelnemer daarvan op de hoogte is.


      Informatie over aanvrager

                      Lees het verhaal van Grietje

                      “Het is hier in de buurtkamer altijd gezellig. Ik voel me hier elke keer weer met warmte verwelkomd. Ja, hoe zal ik het zeggen… Het is gewoon fijn om hier te zijn. Al die liefde die ik krijg van de andere bezoekers van deze buurtkamer... dat is heel mooi.” Grietje

                      Lees hier

                      Aanmelden nieuwsbrief!

                      Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het laatste SamenZwolle nieuws.

                      Meld je aan!