Contact Inloggen
Oproep plaatsen? Ontdek hoe eenvoudig dit gaat! lees meer
organisatie

Repair Café Deltion

Wijk

Holtenbroek

Locatie

Project van Deltion College

Onderwerpen

Klussen, techniek & onderhoud
Scholing & Taal

Doelgroep

Alle leeftijden

Bezoek onze website

Over Repair Café Deltion

Zit er een gat in je favoriete broek? Is je naaimachine stuk of werkt je koffiezetapparaat niet meer? Niet weggooien! Iedere dinsdagochtend kan je je klein huishoudelijke apparatuur en je kleding voor reparatie brengen naar het Repair Café Deltion!

Op de locatie van Deltion aan de Willaertstraat vind je de ingang tot ons Repair Café. Tussen 9.00 en 12.00 uur zitten er techneuten klaar om jouw broodroosters, föhns, speelgoed, cd-speler, etc. te repareren. Ook zijn er naaisters aanwezig om jouw kleding weer mooi en passend te maken.

Maak je geen zorgen, onze vakmensen weten overal raad mee! Deze vakmensen zijn overigens oud-medewerkers van Deltion die samenwerken met studenten. Zo leert de oude generatie aan de nieuwe generatie, maar dat geldt ook zeker andersom!

Duurzaam
Deltion draagt met dit Repair Café graag een steentje bij aan een duurzame en circulaire economie. Waarom spullen en kleding weggooien als ze na een eenvoudige reparatie weer prima te gebruiken zijn! Door reparaties wordt een hoop geld en kostbare grondstoffen bespaard en laten we zien dat reparaties vaak heel makkelijk zijn.

Het Repair Café Deltion is iedere dinsdag tussen 9.00 en 12.00 uur geopend voor iedereen! Voor studenten en medewerkers van Deltion, maar ook zeker voor bewoners uit de wijk Holtenbroek! Tijdens de schoolvakanties is het Repair Café gesloten.

Stichting Repair Café
Het Repair Café Deltion is lid van de landelijke Stichting Repair Café. Het concept Repair Café is ontstaan in Amsterdam, waar de Stichting Repair Café (zie www.repaircafe.org) sinds 2010 op regelmatige basis repareerbijeenkomsten organiseert. Sinds januari 2011 biedt de stichting daarnaast ondersteuning aan lokale groepen in heel Nederland die zelf hun eigen Repair Café willen beginnen.

Voor meer informatie kun je een mail sturen naar repaircafe@deltion.nl. Of bellen met 038-853 41 93 (dinsdagochtend tussen 9.00 - 12.00 uur) en 038-850 35 30 (maandag t/m donderdag tussen 9.00 - 17.00 uur).

Contactgegevens

Website:
https://www.deltion.nl/repaircafe

E-mail:
repaircafe@deltion.nl

Social media:

Vrijwilligersvacatures van Repair Café Deltion

Er zijn op dit moment geen vrijwilligerswerk-vacatures

Plaats een vacature

Activiteiten van Repair Café Deltion

Er zijn op dit moment geen activiteiten

Plaats een activiteit

Aanmelden nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het laatste SamenZwolle nieuws.

Meld je aan!