In verband met het coronavirus volgt SamenZwolle de richtlijnen van het RIVM. Daarom zijn nu niet alle activiteiten beschikbaar. Kijk op de activiteitenpagina wat er op dit moment allemaal te doen is in Zwolle! lees meer
organisatie

ANNO

Bezoek onze website
  • Binnenstad
Cultuur & Amusement
Cultuur & Amusement

Over ANNO

ANNO is een moment in het heden, verleden en in de toekomst van Zwolle; Maar ANNO is ook een plek. Een plek die identiteit geeft, een plek die samenbrengt een plek waar je mag zijn, waar je kan zoeken en waar je iets kan vinden.

ANNO is een initiatief van stichting Allemaal Zwolle, Historisch Centrum Overijssel en Cultureel Erfgoed Gemeente Zwolle. In ANNO worden alle erfgoedcollecties van Zwolle bij elkaar gebracht en gepresenteerd aan het publiek; een uniek concept in Nederland. In ANNO staan het interactief beleven (‘meemaken’) en het bijdragen aan het toegankelijk maken (‘mee maken’) van de geschiedenis van Zwolle centraal. In 2021 opent ANNO haar deuren aan de Melkmarkt, in het monumentale Drostenhuis en de naastgelegen nieuwbouw. De restauratie en verbouwing van deze gebouwen is momenteel in volle gang. ANNO is tijdelijk gehuisvest op locatie Sassenstraat 11.

‘Vrijheidsverhalen van Zwollenaren’ is het eerste project waarin ANNO zich presenteert.

Contactgegevens

Adres:
Sassenstraat 11
8011PA Zwolle

Website:
https://allemaalzwolle.nl/anno/

E-mail:
c.scholtenmeilink@gmail.com

Vrijwilligersvacatures van ANNO

Er zijn op dit moment geen vrijwilligerswerk-vacatures

Plaats een vacature

Activiteiten van ANNO

Er zijn op dit moment geen activiteiten

Plaats een activiteit

Aanmelden nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het laatste SamenZwolle nieuws.

Meld je aan!