Aanmelden Ik wil zelf iets plaatsen

Oproep

Moeders gezocht!

Geplaatst door: Kids & Koffie Zwolle Wijk: Holtenbroek Aangemaakt op: Woensdag 21 november 2018

Ben jij moeder? 

Kinderen zijn een verrijking van je leven. Maar opvoeden is niet altijd makkelijk. Elke moeder loopt wel eens tegen vragen en problemen aan. Dan is het fijn als je anderen om advies kunt vragen. Niet alleen aan gedragsdeskundigen met theoretische kennis, maar ook aan moeders met ervaring uit de praktijk. Moeders die net als jij, met vallen en opstaan, op zoek zijn naar het beste voor hun kind. 

Kids & Koffie in Zwolle, in de wijk Holtenbroek, is een moedergroep die twee keer per maand bij elkaar komt. Rondom de koffietafel delen we onze opvoedblunders en -successen, luisteren we naar elkaars verhaal, vinden we herkenning en begrip. Naast leerzaam en bruikbaar, zijn de bijeenkomsten van Kids & Koffie ook gewoon heel gezellig. 

Elke eerste vrijdag van de maand bespreken we een thema of is er een workshop rondom opvoeding. Er is dan oppas voor de kinderen. Elke derde vrijdag van de maand is er tijd voor ontmoeting. Er is dan geen oppas maar neem gerust je kinderen mee. 

Kids & Koffie versterkt het sociale netwerk van moeders in de buurt, gaat eenzaamheid tegen én zorgt ervoor dat moeders elkaar om hulp kunnen vragen als dat nodig is.
 

Meer weten? Druk dan snel op de blauwe knop!