In verband met het coronavirus volgt SamenZwolle de richtlijnen van het RIVM. Daarom zijn nu niet alle activiteiten beschikbaar. Kijk op de activiteitenpagina wat er op dit moment allemaal te doen is in Zwolle! lees meer

SamenOnderwijs

Op SamenOnderwijs komt onderwijs en vrijwilligerswerk samen! SamenOnderwijs koppelt enthousiaste jonge vrijwilligers (studenten / leerlingen) aan maatschappelijke organisaties met een hulpvraag, kort of langdurig vrijwilligerswerk. Vraag en aanbod wordt goed op elkaar afgestemd, waardoor studenten bij organisaties ervaring op kunnen doen. Dit geldt voor zowel VO-scholen als mbo- en hbo onderwijs. LET OP: op dit moment richten wij ons alleen op vrijwilligerswerk gericht op de Coronacrisis. Lees verder voor meer informatie.

SamenOnderwijs

SamenOnderwijs tijdens de Coronacrisis
Het Coronavirus zorgt op verschillende manieren voor een enorme druk op zorgorganisaties. Deltion College, Landstede MBO en mbo Menso Alting Zwolle hebben de handen ineen geslagen en SamenOnwijs als platform ingezet om ondersteuningsvragen uit het werkveld hulp te bieden.

Extra handen in de zorg & welzijn
Stagiaires in de zorg kunnen door het Coronavirus niet meer naar school i.v.m de besmettingsrisico's. Daarom hebben de drie mbo-scholen gezamenlijk het idee geïnitieerd om studenten en mbo-medewerkers in te zetten in de zorginstellingen. Zij werken daarin nauw samen met het Contactpunt Reserverpool Corona-vrijwilligers Oost Nederland van WGV.

Heeft jouw organisatie behoefte aan extra handen?
Meld je hier aan! De mbo-scholen zullen bemiddelen tussen student / mbo-medewerker en zorgorganisatie.

Extra handen nodig?

Kan jouw organisatie nu alle hulp gebruiken? Meld je dan aan!

Aanmelden!

Aanmelden nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het laatste SamenZwolle nieuws.

Meld je aan!