organisatie

Agens

Bezoek onze website
  • Berkum
Scholing & Opleiding
Scholing & Opleiding

Over Agens

“Omdat je verder wilt… met TAAL”

In Nederland hebben nog steeds erg veel mensen een taalachterstand. Niet alleen allochtonen maar ook autochtonen beheersen de Nederlandse taal nog niet goed genoeg om volledig deel te nemen aan onze samenleving. Er wordt steeds meer gevoeld wat het belang is van taal voor de kansen in de samenleving en op de arbeidsmarkt. De noodzaak van beheersing van de Nederlandse taal in het bedrijfsleven op de werkvloer wordt al enige jaren onderkend.

AGENS verzorgt taaltrajecten voor zowel bedrijven, (semi)overheden, als voor particulieren. Maatwerk is een belangrijke voorwaarde en dit uit zich in alle onze diensten, van NT2 tot Nederlands op de Werkvloer. Zeer nauw aansluiten bij de persoonlijke context van iedere cursist, biedt de beste garanties voor een effectief en efficiënt traject. Of het nu gaat om mensen in de schoonmaak, kinderopvang, zorg of industrie, we maken ons lesaanbod contextrijk, relevant en doelgericht.

Wij halen de hoogste slagingspercentages in de markt door gebruik te maken van een vast docentenkorps, blended learning en onze wetenschappelijk gevalideerde Basismethodiek. Innovatief werken staat bij ons hoog in het vaandel en daarom zijn wij en onze diensten altijd in ontwikkeling. Door ons landelijke netwerk en dekking kan iedereen binnen zijn eigen leefomgeving bij ons terecht.

Contactgegevens

Adres:
Dr. van Deenweg 14-22
8025 BE ZWOLLE

Telefoon:
+31 88 424 1010

Website:
http://www.agens.nl

E-mail:
zwolle@agens.nl

Vrijwilligersvacatures van Agens

Er zijn op dit moment geen vrijwilligerswerk-vacatures

Plaats een vacature

Activiteiten van Agens

Er zijn op dit moment geen activiteiten

Plaats een activiteit

Aanmelden nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het laatste SamenZwolle nieuws.

Meld je aan!