Contact Inloggen
Oproep plaatsen? Ontdek hoe eenvoudig dit gaat! lees meer
organisatie

Remondis Nederland - vestiging Zwolle

Wijk

Stedelijk

Onderwerpen

Natuur en tuin
Vervoer

Doelgroep

18+

Bezoek onze website

Over Remondis Nederland - vestiging Zwolle

Over REMONDIS
REMONDIS is een moderne dienstverlener op het gebied van afvalinzameling, recycling en rioolservice. Met onze diensten en innovatieve kennis beschermen en verbeteren wij uw en onze leefomgeving. Efficiënt en doelgericht.

REMONDIS is een Duits familiebedrijf, opgericht in 1934. Ons bedrijf kenmerkt zich door een grote regionale betrokkenheid. We werken over de hele wereld in meer dan 35 landen terwijl het onze bedrijfscultuur is om dicht bij onze klant te willen staan en langdurige relaties aan te gaan. Wij hechten veel waarde aan wederzijds vertrouwen en een prettige samenwerking. Kortom, de mens staat bij ons centraal!

Kwaliteit, betrouwbaarheid en bekwaamheid
De oorspronkelijke kernwaarden van ons bedrijf staan nog steeds hoog in het vaandel, te weten; kwaliteit, betrouwbaarheid en bekwaamheid. Bij alles wat we ondernemen vormen deze kernwaarden het uitgangspunt. Kwaliteit omdat dit de basis is voor duurzaamheid, innovatie en kostenbeheersing. Betrouwbaarheid omdat u 24 uur per dag, 7 dagen per week op ons kunt rekenen. In alle opzichten. En bekwaamheid omdat hedendaagse milieuvraagstukken complex en veelomvattend zijn. Uw zorg om uw afval en riolering is bij ons in goede handen zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

Duurzaamheid
Duurzaamheid staat centraal in de bedrijfsfilosofie en alle zakelijke activiteiten van de REMONDIS Groep. We beheersen de afvalketen vanaf inzameling tot afzet volledig. Hiermee creëren we een nieuwe duurzaamheid. We investeren in duurzaam inzamelen en in innovatieve recyclingtechnieken om een circulaire economie te realiseren. Dit doen we door secundaire grondstoffen te produceren en in 34 landen over de hele wereld initiatieven en ontwikkelingen voor een duurzame leefomgeving te ondersteunen. Onze ecologische, economische en sociale verantwoordelijkheden zijn zeer nauw verweven met elkaar. Daarmee creëren we vooruitgang en innovatie, gericht op mens en milieu.

Contactgegevens

Adres:
Steinfurtstraat 2
8028 PP Zwolle

Website:
http://www.remondis.nl

E-mail:
saleszwolle@remondis.nl

Vrijwilligersvacatures van Remondis Nederland - vestiging Zwolle

Er zijn op dit moment geen vrijwilligerswerk-vacatures

Plaats een vacature

Activiteiten van Remondis Nederland - vestiging Zwolle

Er zijn op dit moment geen activiteiten

Plaats een activiteit

Aanmelden nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het laatste SamenZwolle nieuws.

Meld je aan!