Contact Inloggen
Oproep plaatsen? Ontdek hoe eenvoudig dit gaat! lees meer
organisatie

Trashless

Wijk

Buiten Zwolle

Onderwerpen

Communicatie & Media
Natuur en tuin

Bezoek onze website

Over Trashless

Wij zoeken mensen die minimaal 2 uur per week willen helpen om mooie posts te maken voor onze social media en die mee willen doen met de actie van de maand, waarbij mensen zelf in actie komen om iets te doen aan het plastic probleem. Hierover kun je vervolgens bloggen op onze site en op je eigen social media kanalen om steeds meer mensen bewust te maken van het plastic probleem en te motiveren om zelf de handen uit de mouwen te steken.

Als Social Media teamlid, deel je wekelijks je eigen posts op de exchange feed van onze website en denk je mee over content voor instagram en facebook posts. Daarnaast onderneem je samen met ons actie waarbij je onder andere in je eigen omgeving bewustzijn onder de mensen verspreid en ze motiveert om zich aan te sluiten.

Als teamlid en je deel van een groep enthousiaste wereldverbeteraars die aan de voorlinie staan om verandering teweeg te brengen. Daarmee word je een inspiratiebron voor vele mensen om je heen en met elkaar brengen we een nieuwe trend teweeg waarbij het leuk en simpel is om een positieve verandering teweeg te brengen. Elke eerste woensdag van de maand hebben we een online meetup met alle social media teamleden en reporters om tips en vragen uit te wisselen.

Zie www.trashless.earth voor meer informatie

Contactgegevens

Adres:
De Kempenaerstraat 13a
1051CJ Amsterdam

Telefoon:
0641161548

Website:
https://www.trashless.earth

E-mail:
info@trashless.earth

Social media:

Vrijwilligersvacatures van Trashless

Er zijn op dit moment geen vrijwilligerswerk-vacatures

Plaats een vacature

Activiteiten van Trashless

Er zijn op dit moment geen activiteiten

Plaats een activiteit

Aanmelden nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het laatste SamenZwolle nieuws.

Meld je aan!