organisatie

De Stadslanderijen

Bezoek onze website
  • Stadshagen
Groen & Doen
Groen & Doen
Voeding & Gezondheid
Voeding & Gezondheid

Over De Stadslanderijen

Lekker, lokaal en eerlijk eten, kennismaken met de herkomst van voedsel en met de boeren die het produceren, ontmoeting met stadgenoten, kinderspelen, mooie verhalen en muziek.

Zwolse Stadslanderijen gaat plaatsmaken op haar boerderij aan de Dijklanden! Op het ‘drielandenpunt’ tussen de Aa-landen, Holtenbroek en Stadshagen zijn het komende halfjaar vier evenementen ‘Aan de Dijk’ waarin de boeren van de Stadslanderijen het beste laten zien wat ze hebben. Ook is er vanaf september de zaterdagse ophaalmogelijkheid voor de Stadslanderijenpakketten, natuurlijk met een kopje koffie, speelgelegenheid en een knuffel voor schaap, varken en kip.  Op de Dijklanden kan de Zwolse Stadslanderijen zichzelf laten zien en kan het publiek kennismaken met de mogelijkheden van lokaal boodschappen doen.

Over Stadslanderijen
Zwolse Stadslanderijen staat voor lokale en regionale voedselproductie voor de Zwollenaar, in combinatie met natuurontwikkeling en recreatieve ontsluiting van de stadsrandzone, voor ontmoeting tussen de inwoners van de stad en ‘slow living’.

Contactgegevens

Adres:
Luttekeweg 1
8031LG Zwolle

Telefoon:
0650252300

Website:
http://www.stadslanderijen.nl

E-mail:
rob@topofthehill.nl

Vrijwilligersvacatures van De Stadslanderijen

vrijwilligersvacature

Help De Zwolse Stadslanderijen groen & mooi maken!

De Stadslanderijen
Stadshagen

Zelf een vrijwilligerswerk-vacature plaatsen

Plaats een vacature

Activiteiten van De Stadslanderijen

Er zijn op dit moment geen activiteiten

Plaats een activiteit