Contact Inloggen
Oproep plaatsen? Ontdek hoe eenvoudig dit gaat! lees meer
organisatie

Innovatief TrainingsCentrum

Wijk

Berkum

Onderwerpen

Welzijn & Zorg

Doelgroep

18+

Bezoek onze website

Over Innovatief TrainingsCentrum

De zorg verandert: van zorgen voor naar zorgen dát. Nodig zijn invoelende, goed geïnformeerde en opgeleide zorgprofessionals. Deze skills kan je trainen in het Innovatief Trainingscentrum (ITC) in Zwolle.

Alle hedendaagse ontwikkelingen stellen nieuwe eisen aan zorgprofessionals op het gebied van kennis, vaardigheden en competenties (zoals het zich eigen maken van de juiste houding). Nodig zijn zorgprofessionals die weten welke zorgvragen er leven en welke mogelijkheden er zijn. Invoelende medewerkers die samen met de cliënt oplossingen zoeken. Bijvoorbeeld in het netwerk van de cliënt of door het inzetten van technische hulpmiddelen. Professionals die de cliënt centraal stellen, die zijn autonomie en mogelijkheden als uitgangspunt nemen en niet de ziekte.

De trainingen in het ITC maken studenten, docenten en zorgprofessionals bekwaam voor de toekomst. Uitgangspunt daarbij is de veranderende zorg, de cliënt vormt het vertrekpunt. Wat wil de mens die ondersteuning nodig heeft? En hoe kan technologie en een basishouding van zorgverleners in contact hierbij een rol spelen?
In het Zorg Ethisch Lab geven inleefsessies met de nadruk op zorgethiek een onuitwisbare indruk. In het Zorg Technisch Lab staat domotica en innovatie centraal. Hier kan de 'Technology Tour' gereserveerd worden. Zo zijn deelnemers weer snel up to date over de toepassingen van de nieuwste zorgtechnologie.

Contactgegevens

Adres:
Hogeland 10
8024 AZ Zwolle

Telefoon:
+31 88 850 7971

Website:
https://www.groeiopleidingen.nl/innovatief-trainingscentrum-itc/#

E-mail:
info@groeiopleidingen.nl

Social media:

Vrijwilligersvacatures van Innovatief TrainingsCentrum

Er zijn op dit moment geen vrijwilligerswerk-vacatures

Plaats een vacature

Activiteiten van Innovatief TrainingsCentrum

Er zijn op dit moment geen activiteiten

Plaats een activiteit

Aanmelden nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het laatste SamenZwolle nieuws.

Meld je aan!