Contact Inloggen
Oproep plaatsen? Ontdek hoe eenvoudig dit gaat! lees meer
organisatie

Zorgboerderij Molenzicht

Wijk

Harculo/Hoog-Zuthem/Windesheim

Onderwerpen

Welzijn & Zorg

Doelgroep

Lichamelijke beperking
Verstandelijke beperking

Bezoek onze website

Over Zorgboerderij Molenzicht

We willen met de arbeidsmatige dagbesteding op Molenzicht, mensen met een beperking laten ervaren dat ze mee tellen in de maatschappij. Niet steeds herinnerd te worden aan de beperking maar juist bezig zijn met de mogelijkheden. Molenzicht is een zorgboerderij waar diverse doelgroepen samenwerken. Jong en oud helpt hier mee aan het hele arbeidsproces van het bedrijf. Uiteraard rekening houdend met eigen mogelijkheden. Jongeren worden gecoacht om uiteindelijk een plekje in het bedrijfsleven te kunnen verwerven. Ouderen blijven meehelpen om het dagritme vast te houden.

Mensen met NAH(niet aangeboren hersenletsel), ouderen (alzheimer), mensen vanuit de psychiatrie en jongeren met een grote afstand van de arbeidsmarkt werken hier samen om dit alles te kunnen verwezenlijken. om uiteindelijk te kunnen groeien, waar mogelijk naar een volgende stap!

We willen dan ook dat de mensen met een beperking op onze boerderij kunnen ervaren dat ze mogen zijn wie ze zijn. Iedereen kan hier zijn eigen invulling aan geven. Het is dan ook zeer waardevol dat men mee mag werken op ons bedrijf. En weten dat het zeer belangrijk is wat men doet! Weer meetellen in de maatschappij, daar gaat het om. En dat is toch voor ieder mens heel belangrijk.

Daarnaast willen we graag laten zien door ons werk hoe God het leven heeft bedoeld. Een ieder is welkom en wordt gerespecteerd om wie hij of zij is. Samenwerken, elkaar de hand reiken. Ruimte geven aan elkaar zodat ieder zich op zijn eigen wijze kan ontplooien.

Er voor elkaar zijn en tijd nemen voor elkaar!

Contactgegevens

Adres:
Wijheseweg 33
8015 RB Zwolle

Telefoon:
+31 529 497 334

Website:
http://www.zorgboerderij-molenzicht.nl

E-mail:
n.vdmeulen@planet.nl

Vrijwilligersvacatures van Zorgboerderij Molenzicht

Er zijn op dit moment geen vrijwilligerswerk-vacatures

Plaats een vacature

Activiteiten van Zorgboerderij Molenzicht

Er zijn op dit moment geen activiteiten

Plaats een activiteit

Aanmelden nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het laatste SamenZwolle nieuws.

Meld je aan!