In verband met het coronavirus volgt SamenZwolle de richtlijnen van het RIVM. Daarom zijn nu niet alle activiteiten beschikbaar. Kijk op de activiteitenpagina wat er op dit moment allemaal te doen is in Zwolle! lees meer
oproep

Vraag: Gezelligheid en samen op pad

Reageer op deze oproep
 • Geplaatst op 19 juni
 • Marlou
 • Aa-landen
Samen & Ontmoeten
Samen & Ontmoeten
Hobby & Creatief
Hobby & Creatief

Ik zoek ...

Herken jij jezelf in het volgende: bezig met het opbouwen/uitbreiden van jouw sociale netwerk, niet-rokend, (mogelijk) nog niet al te lang in Zwolle wonend, op zoek naar gezelligheid en samen leuke activiteiten ondernemen, liever bellen dan appen, in een stadium van jouw leven zijn waar ruimte/tijd is hiervoor? Dan zou ik graag met jou in contact komen.

Wie ben ik? Vrouw, 52 jaar, niet-rokend (en flink allergisch ervoor), LAT-relatie, woon in de AA-landen. Drie jaar geleden ben ik vanuit het westen (Zoetermeer) naar Zwolle verhuisd. Nu op zoek naar een stuk gezelligheid, samen leuke activiteiten ondernemen (wat zelfs in de Coranatijd kan). Brede interesse waaronder fietsen, stukje wandelen, natuur, picknicken, creativiteit, koken, films, boeken, fotografie, kringloop winkels, minibiebs, gezellig kletsen, terrasje pakken, vreemde talen en andere culturen etc. etc.

Qua karakter zou ik mezelf omschrijven als iemand met een luisterend oor, die belangstelling heeft voor de ander. Ik heb er behoefte om langdurige contacten/vriendschappen op te bouwen, die gebaseerd zijn op vertrouwen, wederkerigheid, aandacht en tijd voor elkaar, diepgang, bellen in plaats van appen/social media. Verder ben ik spontaan, in het begin enigszins de kat uit de boom kijkend, maar als ik merk dat het contact van beide kanten komt, gaat dat al heel snel over.

Spreekt dit jou aan? Stuur mij dan gerust een berichtje, zodat we met elkaar in contact kunnen komen en we kunnen afspreken voor een persoonlijke kennismaking. Tot gauw?

Reageren op deze oproep

      Kun je zelf wat hulp gebruiken of wil je jouw hulp aanbieden?

      Plaats een oproep

      Misschien vind je dit ook leuk?

      oproep
      Reactie(s) ontvangen
      di. 7 jul.

      Vraag: Fiets maatje gezocht

      Ellis (ambulante team RIBW Zwolle Noord West)
      Holtenbroek

      vrijwilligersvacature

      Gastvrouw of gastheer

      Het Zonnehuis
      Dieze/Diezerpoort

      oproep
      ma. 13 jul.

      Vraag: Klussen in huis

      Kadera
      Dieze/Diezerpoort

      oproep
      ma. 13 jul.

      Vraag: Kleding speelgoed wegbrengen Geldermalsen

      ilona
      Stedelijk

      Aanmelden nieuwsbrief!

      Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het laatste SamenZwolle nieuws.

      Meld je aan!