nieuws

Verzorgde vakantie voor Zwolse minima (45+)

Vrijdag 8 oktober 2021

Stichting Weekje Weg maakt het mogelijk op vakantie te gaan wanneer je van een minimum inkomen rond moet komen. Speciaal voor Zwollenaren van 45 jaar en ouder organiseren ze van 6 t/m 10 december een volledig verzorgde midwinterweek. Ben of ken jij iemand die het verdient er even tussenuit te gaan? Lees dan snel verder.

Van maandag 6 tot en met vrijdag 10 december 2021 organiseert Stichting Weekje Weg een volledig verzorgde midwinterweek naar Diever voor Zwollenaren van 45 jaar en ouder die rond moeten komen van een minimum inkomen.

Het historische esdorp Diever ligt aan de rand van het Drents-Friese Woud. Een bijzonder mooi natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen. Samen met de andere vakantiegangers reis je met een touringcar van Zwolle naar Diever. Met maximaal 18 personen word je ontvangen in groepsaccommodatie de Huntershof in Diever. Je krijgt een eigen slaapkamer met douche en toilet. Daarnaast is er een gezamenlijke, gezellige woonkamer met buitenterras. Alle maaltijden zijn inbegrepen, er worden leuke activiteiten ondernomen en vrijwilligers zorgen ervoor dat je samen met de andere deelnemers een fantastische week beleeft.

Voor deze geheel verzorgde vakantie wordt een eigen bijdrage van €25,- gevraagd. Deze prijs wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage van de gemeente Zwolle en steun van diverse fondsen en donateurs.

Aanmelden

Wil jij je aanmelden of meer informatie? Neem contact op met Jan en Cato Bakker via weekjewegzwolle@gmail.com of bel 06 - 516 887 84

Aanmelden nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het laatste SamenZwolle nieuws.

Meld je aan!