Aanmelden Ik wil zelf iets plaatsen

Activiteit

Gerrie's meeting point

Geplaatst door: Gerrie79 Start op: Vrijdag 1 maart 2019 19.00 uur Eindigt op: Vrijdag 1 maart 2019 21.30 uur Locatie/Accommodatie: rieteweg 45

Hallo

Ik ben Gerbrand Gerritsen en ben 39 jaar oud en vader van 2 kinderen. Ben jongerenwerker van beroep en werk al meer dan 15 jaar met jeugd. Daarvoor was ik kok en ben hier nog steeds hobbymatig mee bezig. Dit dan in de vorm van BBQ passie. Graag wil ik met deze twee passie,s jongeren samen brengen. Eten verbind nu eenmaal. Een verborgen wereld onder jongeren is de eenzaamheid. Met name door social media leren veel jongeren niet meer om persoonlijke contacten op te bouwen en raken in een isolement. 

Door middel van samen komen en samen bbqen want zeg nu eerlijk wat is er leuke dan koken op een vuurtje?, wil ik jongeren samen laten komen en en van hieruit leuke contacten laten opbouwen. Wie weet zitten er mensen tussen die gedeelde interesse,s hebben? of mensen die met een probleem te maken hebben gehad waar jij nu tegenaan loopt, en misschien heb je gewoon een kei leuke avond , want dat moet bovenaan staan. Plezier en fun. Dit onder genot van goed eten en fijne mensen. 

Leeftijden 14 tot en met 30

Lijkt je dit wat? Stuur mij dan een bericht. 

 

Gr Gerbrand